Suntem o echipă formată din tineri creativi și cu multă energie. Vrem să oferim tinerilor din România perspectiva celei mai avantajoase investiţii, şi anume educaţia bazată pe valori personale şi exprimarea propriilor opinii şi viziuni într-un context economico-financiar.

Trainerii noştri dețin cunoştinţe complementare din domenii  variate (psihologie, sociologie, pedagogie, andragogie, antropologie, managementul resurselor umane şi dezvoltarea carierei, comunicare şi marketing) şi au aptitudini financiare, economice şi de management.

Cecilia Băsu

Cecilia Băsu

trainer

Cecilia este specializată în finanțe (certificată ACCA) și are peste 15 ani experiență în consultanță de management și financiară.

Adrian Căruceru

Adrian este absolvent al Academiei de Studii Economice, Facultatea de Finanţe-Bănci, Asigurări şi Burse de Valori (1995)

Loredana Șocîte

Este absolventă a Universității din București, Facultatea de Administrație și Afaceri, profil Master, în domeniul Business Consulting(2017).

Alma Frățilă

Alma Frățilă

trainer

Este absolventă a Facultății de Psihologie și Științele Educației (2014). În anul 2016 și-a finalizat studiile de masterat în Psihotraumatologie și asistare psihologică.

Ioana Moldovan

Ioana Moldovan

trainer

Este studentă la Master în cadrul Academiei de Studii Economice din Bucureşti, cu experienţă de peste un an în piaţa de capital.

Mihai Deaconu

Mihai Deaconu

trainer

Este absolvent al Facultății de Litere din cadrul Universității Babeș-Bolyai din Cluj Napoca (2015). Și-a continuat și a absolvit studiile de masterat în ...

Adriana Ioniță

Am absolvit Institutul Politehnic din București, facultatea: Ingineria și Managementul Sistemelor Tehnologice (TCM) în 1994.

Alexandra Niculae

Alexandra Niculae

community manager

Este absolventă a Academiei de Studii Economice București, Facultatea de Contabilitate și Informatică de Gestiune (2016).

Alexandra

Alexandra Sava

coordonator

Este absolventă a Universităţii Bucureşti, Facultatea de Limbi şi Literaturi Străine (2006), profilul Filologie.

Nora

Nora Dobre

director

Este absolventă a Universităţii “Babes Bolyai” din Cluj-Napoca, Facultatea de Ştiinţe Politice, Administrative şi ale Comunicării (1998).

Henrietta

Este absolventă a Universităţii Transilvania, Facultatea de Inginerie Tehnologică şi Management Industrial (2008).

Oana

Oana Sandu

coordonator

Este absolventă a Universităţii Bucureşti, Facultatea de Litere (2006), cu specializare în Relaţii Internaţionale-Studii Cultural Europene.